Tekster til Fugleskremmeren

 

Er du båteier og lei av at måker griser til båten din med skit? Nå har vi løsningen til deg! Vår elektroniske fugleskremmer skremmer vekk fugler som nærmer seg båten din. Vi har utviklet et apparat som sender ut en høyfrekvent lyd på 12 – 16 KHz som er svært plagsom for fuglene. Kommer de innenfor en radius av 10 meter fra fugleskremmeren, aktiveres den høyfrekvente lyden, og de forsvinner fra området.

Apparatet er tenkt montert i båtens lanternemast, targabøyle eller et sted som ligger over dekk, og tåler selvfølgelig regnvær. Det er enkelt å montere, og du kan enten skru det fast, eller feste det med tosidig tape som følger med i pakningen. Et solcellepanel på toppen lader batteriene når det er sol. Oppladbare batterier er inkludert. Når båten er i bruk, slår du bare av apparatet.

Her er både positiv omtale og bilde:

http://www.nauticatklubb.no/Div%20filer/Maakeskrik%20og%20maakeskit.pdf

 

«Referanser: Jeg har ikke sett en måke sitte på båten siden jeg monterte Fugleskrekremmeren. Veldig bra også på terrassen ut mot vannet». Ragnar Hansen

 

«Har anvendt Fugleskremmeren i 5 uker. Melder at den virker». Øivind

«Ser at fuglene blir skremt av lyden. Er kvitt dritten». Jan Erik Birkelid.

 

Share This